HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Elköltöztünk! http://urester.blogspot.com

Életre keltjük a kihasználatlan tereket, utánpótlást képzünk, önszerveződő alkotókört hozunk létre, találkozási pontot teremtünk.

Friss topikok

  • karnazsin: János! Tök jó, hogy ilyen hosszú és tartalmas kritikát írtál! De nekem sokszor az az érzésem, hogy... (2008.11.08. 06:36) Írás egy látogatótól

Linkblog

Bázisprogram - Vidámpark Munkabemutató

2009.08.10. 23:22 :: Buzzy

Kedves Látogató!

Mindenkit várunk csütöröktől a pécsi Vidámparkba egy nagy kalandtúrára!

Bázisprogramunk következő állomásának munkálatai zajlanak éppen.
20 fiatal 10 napig dolgozik a Pécsi Vidámparkban egy összművészeti produkción (színház, installációk, zene, tánc). Érdekes tér installációk és improvizációk, játék tárgyakkal, hangokkal, történetek.
 
Ez a tábor arra lesz kísérlet, hogy harminc egymás számára ismeretlen ember képes e létre hozni olyan alkotást, amiben mindenki egyenlően vehet részt, és a különböző megközelítések ellenére egységet alkot.
 
A gondolat, mint anyag képes-e megindítani a lényegi kommunikációt a környezetünkkel?
 
Mai világunkban egyre több és modernebb kommunikációs eszköz áll rendelkezésünkre, a minőségi eszmecsere mégis kezd kiveszni.
Reklámok, politikusok és média helyett kicsit megpróbálunk magunkkal foglalkozni, magunkban keresni, hátha rejtőzik mindenkiben valami, ami közös.


Figyeljétek a belváros tereit augusztus 13. és 15. között!!!! Felbukkanunk csapatostul, zenészekkel együtt a délutáni órákban és magunkkal csábítunk kitalált világunkba. Ez lesz a program különleges promóciója.

Időpont: 2009. augusztus 13., 14., 15. – 19:00
Helyszín: Pécsi Vidámpark (Dömörkapu)
Belépés: ingyenes
Buszok: http://www.delnyugat.hu/menetrend/
 
VÁRUNK TITEKET!
Üres Tér
 
Alkotók:
Jávorka Gergely, Börcsök Péter, Komjáthy Zsuzsanna, Vörös Dóra, Tóth Viktória, Kőrösi Boldizsár, Benkő Péter Pál, Nagy Zsuzsi, Pál Zsolt, Balogh Kata, Kenesei Ráchel, Kiss Dorka, Sipos Noémi, Góbi Rita Társulat, KŐrösi Márk, Takács Péter, Tasnádi Zsófia, Gabnesz János, Boross Martin


Támogatóink:
 Pécs 2010 - Európa Kultúrális Fövársa program
Nemzeti Kultúrális Alap
Pécsi Sütőipari Rt.
Praktiker Áruház, Pécs

 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bazisprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr141301715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása